Slider

NUDE

1/11/2018

Heippa! Pientä hiljaiseloa oli blogin puolella loppuvuodesta, sillä viimeiset viikot koulussa veivät kaiken ajan ja mun joululoma oli suhteellisen lyhyt, jonka käytin kokonaisuudessaan töissä, joten aikaa ei jäänyt oikeastaan lainkaan päivitellä tänne mitään. Olin joka päivä todella väsynyt, joten mieluummin menin heti nukkumaan kun pääsin myöhään illalla töistä, nukuin pitkään tai vietin aikaa poikaystävän tai kavereiden kanssa, joita ei kerennyt näkemään niin paljoa juurikin töiden takia.
                  Mutta täällä sitä taas ollaan! Ikävä ollut hirveästi postaamista ja pikkuhiljaa myös ideoita postauksien suhteen rupeaa kasaantumaan takaraivoon. Mulla on vielä muutamat asukuvat joita en ole tänne blogin puolelle laittanut, joten niillä vielä heitän teitä naamaan jonkin aikaa. Tässä tulee yksi mun suosikeista.
Faux leather biker jacket | Zara
Dress | Gina Tricot
Backpack | Michael Kors
Sunnies | Mango
Sandals | FILA
Olin aivan rakastunut tähän asuun, sillä se sisäistää oikeastaan kaiken mitä tyyliltäni olen. Yksinkertainen ja siisti, mutta hieman edgy, jota tuovat bikernahkatakki sekä käärmeennahkareppu Michael Korsilta. Vaatimuksena kauppaan astuessani oli, että kaikki metalliset osat tulisivat olla hopeat (en omista mitään kultaista ja pidän enemmän hopeasta). Reppu olikin multa suuri askel rohkeampaan suuntaan juurikin kuosinsa takia. Kuitenkin kaverini ja Los Angelesissa The Grove Michael Korsin myyjä saivat mut ylipuhuttua ja vakuutettua, että tämä on mulle parempi kuin perusmusta tai harmaa. Hetkeäkään en ole katunut tätä ostosta ja siitä tuli kerta heitolla mun laukkukokoelman lempiyksilöitä. Vaikka kuosi onkin rohkeahkon tapainen, se on silti helppo yhdistää moneen asuun ja väreihin, varsinkin hopeiden yksityiskohtien takia, sillä mun päältä löytyy aina kaikkia yksityiskohtia myöten. En osta farkkujakaan, ellei niiden napit ja vetoketjut ole hopeat. Is it too much to ask?
                 Nahkatakki on mun vaatekaapin ja tyylin peruspilari, ja sitä näkeekin usein mun asukuvissa. Se on yksinkertaisesti mun lemppari ja helppo heittää päälle oikeastaan minkä tahansa asun kanssa. Olenkin tästä mun rakkaudesta nahkatakkiani kohtaan ennenkin kirjoitellut, joten jätetään tämä tällä kertaa vain tähän mainintaan asiasta.
                 Nämä aurinkolasit olivat mulle hieman jännä paikka. Yleensä en osta mitään tämän tyyppisiä tai mallisia laseja (eivät ole hopeat ja muoto ei mun tyylinen!), mutta koska ne olivat silloin alennuksessa, päätin ottaa riskin. Lopulta tykästyinkin niihin aika paljon oikeastaan niiden ison koon vuoksi. Yllättäen ne sopivat erittäin hyvin tämän asun kanssa niiden ruskeiden sankojen takia, sillä muu asu oli nude.

ENGLISH: I was completely in love with this outfit during the summer because it really consists of everything my style is about. Simple and clean, but a little edginess because of the leather jacket and the snakeskin backpack from Michael Kors. The backpack was nothing what I had in mind of buying when I walked into the store, but my friend and the clerk at The Grove's Michael Kors talked me into buying it and stepping out of my comfort zone. Not once have I regretted my decision and immediately the backpack became one of my favourite bags in my collection. I love the silver details (I ALWAYS wear silver, you will never see gold on me, ever) and the faux snakeskin which gives the possibility of wearing the backpack with many different kind of outfits, styles and colors. This time I wore it with a nude dress and brown sunglasses and I love how the colors were in harmony with all of the pieces in my outfit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan