Slider

Tallinn

10/18/2017

Nyt on kotiuduttu viikonlopun Tallinnan reissulta, jossa olin ihanien tyttöjen kanssa meidän luokalta. Pienien välttämättömien perjantai 13. päivän sattumien takaamana pääsimme lähtemään reissuun iltapäivästä. Vuokrattiin asunto Tallinnan keskuksesta, kävelymatkan päästä Viru Keskuksesta. Perjantaina käytiin vain syömässä nopeasti ulkona ja mentiin kaikki rättiväsyneinä nukkumaan, jotta jaksettaisiin seuraavan päivän Ilu-messuilla, jonka takia etelään reissasimmekin. Ilu-messut on Tallinnan vastaavat I love me -messut ja koska alaa opiskelemme, olihan meidän pakko käydä ne katsastamassa, vaikka olimmekin kuulleet jonkin verran narinaa messujen laadusta ja koosta.
                     Lauantai-aamu alkoi yhdeksältä ja noin tunnin kuluttua siitä meillä lähti tie kohti messuja. Siellä tuli vietettyä muutama tunti, kun kierrettiin jokainen osasto ja tutkiskeltiin tarjolla olevia tuotteita ja hoitoja. Itse ostin muutaman jutun ripsien kestotaivutuksia varten joita teen, joten omalta kannalta reissu oli hyödyllinen, sillä sain tarvittavat tuotteet halvemmalla mitä olisin Suomesta löytänyt tai netistä tilaamalla saanut. Messuilta lähdettiin suoraan syömään lounasta ja shoppailemaan. Suurimmalla osalla oli jo puhti pois ja vain pari meistä jaksoi kiertää kauppoja. Me muut menimme kahvilaan suunnittelemaan tulevia päikkäreitä. Asunnolle päästyä otettiin rennosti ja ruvettiin myöhemmin illalla etkoilemaan ja valmistautumaan iltaan ulkona. Tämä oli mun ensimmäinen (ja luultavasti viimeinen) baarireissu Viron puolella. Kehumista ei juurikaan ollut (varsinkaan mun kunnossa asunnolle päästyä), mutta ei juuri valitettavaakaan! Menimme Hollywood -nimiselle klubille joka aivan keskustassa. En osaa oikein kuvailla klubia, mutta sanottaisiinko näin, että ei ollut paha paikka niin kuin oletin, mutta ei myöskään klubi, josta olisin ihan wau. Sellanen okei, jota voisin parhaiten verrata Helsingin Capitaliin esimerkiksi. Klubilla esiintyi Alex Adair, jonka takia oikeastaan sinne menimmekin sillä olimme kuulleet, että kyseistä jätkää kannattaa mennä katsomaan ja kuuntelemaan jos vain mahdollista.
                        Seuraava aamu sunnuntaina menikin sitten kauheaa kankkusta parannellessa ja lähtö kotiin häämötti iltapäivällä. Vielä maanantaina meidän porukka kärsi viikonlopun synneistä ja suurin osa oli jäänyt kotiin keräämään voimia. Reissu oli kuitenkin ihan älyttömän hauska, sillä en ole vähään aikaan ollut tyttöporukalla missään ja baariretketkin on jäänyt mun osalta vähäiseksi nykyään, sillä yksinkertaisesti ei vaan kiinnostus enää riitä siihen alkoholin litkimiseen ja valvomiseen! Vaikka kuinka nautin pyöriä tanssilattialla, ei se silti voita omaa sänkyä ja pitkiä yöunia. Onko kukaan muu ennenaikainen vanhus päätynyt samaan tulokseen, että välttelee biletysreissua ihan viimeiseen tappiin asti?

Hi! I spent the weekend in Tallinn, Estonia with a bunch of lovely girls from my class. We went to the local beauty fair and I found all the products I still needed to make LashLift -treatments for much cheaper than I would've found them in Finland or if I had ordered them online. We also went to see how the local nightlife is in Tallinn and I wasn't disappointed nor amazed. We only went to see Alex Adair whom we've heard is a great DJ. The day after was exactly how it is: the day after aka worst hungover I've been in a long time. I don't enjoy going out or drinking alcohol that much anymore to be honest, so this trip took all the juices from me with it, so I had to stay home on Monday too to regain my energy. I think own bed and a good night's sleep goes easily over partying, or am I just being a premature granny?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan